Partners fietsfestival

We vinden het altijd leuk om in contact te komen met enthousiaste partners die zich net als de Fietsersbond inzetten voor veilig en comfortabel fietsen en waardoor we een bijdrage leveren aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen! Bekijk hier de partners die zich bij ons hebben aangesloten.

CycleMasters

Steeds vaker halen mensen een fiets ín huis! Omdat ze in de donkere maanden hun conditie op peil willen houden of omdat ze de overvolle fietspaden in het weekend te druk vinden.  Bij CycleMasters beklim je de Stelvio en Mont Ventoux of fiets je door het Limburgse landschap gewoon thuis in je woon- of slaapkamer. Eenvoudig aan te leren voor beginners, uitdagend voor gevorderden. Met lessen van 20 tot 90 minuten zijn de Indoor Cycling sessies geschikt voor iedereen. Kom het zelf uitproberen tijdens het Fietsfestival op 25 juni in Zwolle en maak kans op een gratis jaarlidmaatschap bij CycleMasters! 

Cortina

Je gebruikt je fiets elke dag. Of je nou naar school, werk of naar de stad gaat: op jouw fiets kun je rekenen. Jouw fiets brengt je naar een te gekke avond, productieve dag of die promotie waar je zo hard voor hebt gewerkt. Daarom vinden wij dat je best wat eisen mag stellen aan je fiets. Hij moet sterk en betrouwbaar zijn, maar de fiets mag er ook mooi uitzien! Want waarom zou je fietsen op een saaie fiets, terwijl je ook in stijl op je bestemming kunt aankomen op een Cortina-fiets? Wij geloven dat jouw fiets écht bij je moet passen. Het is meer dan dat ritje naar de stad: jouw fiets brengt je verder.

NS

OV-fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis. Als je met de trein aankomt op het station, huur je snel een OV-fiets om naar je afspraak te fietsen. Er zijn bijna 300 huurlocaties: op veel stations, bij bus- of metrohaltes en bij P+R terreinen. In de NS-app check je vooraf hoeveel fietsen er bij jou in de buurt of op het station van je keuze beschikbaar zijn. Zo reis je flexibel van deur tot deur.

Het Fietsfestival in Zwolle draait helemaal om fietsen. Kom ook en ervaar de OV-fiets op Station Zwolle. Ervaar de vrijheid en reis verder met OV-fiets!

Juizz

Zoek je een elektrische fiets die helemaal bij jou past? Dan zit je goed bij JUIZZ. Wij verkopen alleen elektrische fietsen. En precies dáárom kennen onze adviseurs elke fiets van accu tot stuur. Om jouw perfecte e-bike te vinden, maak je net zoveel proefritten als jij wilt. JUIZZ heeft zowel reguliere e-bikes als elektrische bakfietsen, speed pedelecs en elektrische vouwfietsen van betrouwbare A-merken. Zien we je snel voor een proefrit bij JUIZZ Zwolle?

Gemeente Zwolle

In 2014 werd de gemeente Zwolle door de Fietsersbond uitgeroepen tot beste fietsstad van Nederland. Vijftig jaar aan fietsinvesteringen en –beleid hebben Zwolle een gastvrije, vitale, leefbare en verkeersveilige stad voor bewoners en bezoekers gemaakt. Er is vrijwel geen stad in de wereld waar het aandeel fietsverplaatsingen zo hoog is als in Wereld Fietsstad Zwolle!

Partner worden?

Lijkt het jou leuk om meer te horen over hoe je partner kunt worden? Neem dan contact op met Annemarieke Tazelaar (relatiemanager) via a.tazelaar@fietsersbond.nl of Carmen Meijer (projectmanager) via c.meijer@fietsersbond.nl.